Ohiko galderak

Hauek dira gehien egiten dizkiguten galderak. Beste zalantzaren bat baduzu, gurekin zuzenean harremanetan jarri!

Zein da paella bat egiteko gutxieneko pertsona kopurua?

Gutxienez 10 lagunentzako paellak egiten ditugu. Dena den, gutxiago bazarete eta paellaren bila lokalera etorri eta bueltan ekartzen baduzue, hitz egin dezakegu!

Zein da gehieneko mahaikidea?

Lokalean jaso eta dagoeneko eginda eramateko, gehienez 45 pertsona behar dira (paella metro bateko diametrokoa da). Gunean sukaldatzea nahi baduzue, gure maximoa 230 pertsona dira.

Zenbat denboraz eskatu behar da paella?

Elikagai fresko eta lokalekin lan egiten dugu, ez ditugu produktu izoztuak erabiltzen. Horregatik, gutxienez 5 eguneko aurrerapena behar dugu gure produkzio-etxeei konfiantzazko eskaera egiteko.

Zer paella mota eta arrozak egiten dituzue?

"Paella" atalean dauzkagun guztiak ikus ditzakezue. Eta hemen alergenoen karta. Gainera, kartaz kanpoko beste batzuk ere baditugu denboraldian eta egoera berezietarako (neguko paella, arroz melosoa abakandoarekin...). Gehiago nahi baduzue, galde iezaguzue!

Paellarik ematen al duzue etxera?

Bai, 45 pertsona arteko paella eraman dezakegu etxera. Baina arroza pasatu egiten da! Egoera ezin hobean jan dezazuen, Zaldibiatik gehienez 10 minutura hurbilduko dugu autoz (aparteko bat kobratuko da). Urrutiago bazaudete, onena lekuan bertan prestatzea da.

Noraino zoazte?

Euskal Herri osoan zehar ibili ginen. Kilometrajearen arabera aparteko bat kobratuko da.

Janaria prestatzeko ekipoa daramazue?

Bai, paella edo arroza prestatzeko behar den guztia daramagu: butano-bonbonak, suak, sukaldeko tresnak eta, jakina, paella (ontzia). Hondakinak kudeatzeko sistema publikoetako edalontziak, platerak eta mahai-tresnak lortzea gomendatzen dugu; ezin bada, guk eman dezakegu estra baten truke.

Zer behar duzue paella egiteko?

Gutxi eskatzen dugu! Funtsean, ur-hargune hurbil bat, janaria prestatzeko eta garbitzeko (txorrota bat, iturri bat, mahuka bat, etab. zerbitzatzen du); eta tripodea, sua eta paella muntatzeko egokitutako espazio bat, aireztatua eta laua, haizearen eta euriaren aurrean estalita eta babestuta egongo dena.

Nor arduratzen da plater eta mahai-tresnez?

Hondakinak kudeatzeko sistema publikoen edalontzi, plater eta mahai-tresna berrerabilgarriak lortzea gomendatzen dugu. Ezin bada, guk eman dezakegu, gehigarri baten truke.

Aldez aurretik ordaindu behar al da?

Prezio osoaren % 20 aurreratzea eskatzen dizuegu.

Nola ordaintzen da?

Legearen arabera lan egiten dugu, TicketBAI-rekin. Baina nahiago dugu bankua gure lanaren zati batekin ez geratzea, horregatik ez dugu STrik eta ez dugu txartelarekin ordaintzea onartzen. Bizum bidez ordain diezagukezu.

Nola egin dezaket eskaera?

Orri nagusian, behealdean, paella enkargatzeko formulario bat ikusiko duzue. Gurekin zuzenean harremanetan jartzea nahiago baduzue, hemen egin dezakezue:

Telefonoa, WhatsApp eta Telegram: 600564573/646111700
Instagram: @valentziarrak
Posta elektronikoa: valentziarrak@gmail.com

Begetariano/beganorik aukera al duzue?

Bai. Barazki-paellak egiten ditugu, erabat egokiak direnak bai begetarianoentzat bai beganoentzat (ez dute haragirik, arrainik edo deribaturik). Barazki freskoak eta sasoikoak erabiltzen ditugu. Talde batean pertsona orojaleak eta begetarianoak/beganoak badaude, bi paella egin daitezke (tresna desberdinekin prestatuak).

Zeliakoa banaiz, paella jan dezaket?

Bai! Zorionez, ez du glutenik gure paella eta arrozetako osagaietako bakar bat ere. Nolanahi ere, batez ere ogia eskatzen badiguzue, eskertzen dizuegu taldean zeliakoren bat dagoen jakinaraztea, kutsadura gurutzaturik ez dagoela ziurtatzeko.

Non eros daitezke zuen produktuak?

Gure produktuak oso mugatuak dira eta sasoikoak; beraz, zirkuitu laburretan bakarrik saltzen ditugu. Baten bat interesatzen bazaizue, jar zaitezte gurekin harremanetan zuzenean, eta ikus dezagun nola helaraz diezaiekegun.

faldon-kit-digital-euskera